Ekipa mjuzikla ‘Naša bila štorija’ s ponosom predstavlja svoj drugi singl i spot za pjesmu ‘Manta me jubav’ autora Nenada Ninčevića i Gorana Karana!

Pjesmom ‘Manta me jubav’ Severina, Goran Karan, Danijela i Giuliano vode nas u sunčani Split ’70-ih godina, na rasplesanu rivu gdje su svi ‘zamantani’ od jubavi.

– Video spot za pjesmu ‘Manta me jubav’ iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’, sniman je u Trogiru, a, kao i za pjesmu ‘Sta je svit’, redatelj nam je Darko Drinovac. Ovu vedru i zaljubljenu pjesmu donose sjajni glasovi mojih dobrih prijatelja Severine, Danijele i Giuliana, pa je, za potrebe spota, naša vesela četvorka plesala trogirskim kaletama cijeli dan. Da bi slika bila još bogatija i zaigranija, osam plesačica i plesača po izboru koreografa Igora Barberića je zajedno s nama mantala jubav. Na veliko veselje domaćega svita i turista, u punom sastavu smo se prošetavali, plesali, šepurili i korteđavali… Bilo je baš kako kaže prvi stih Nene Ninčevića – ‘Cilo misto je na rivi, Gori, doli đir po đir’… Zaista divno iskustvo, hvala gradu Trogiru i cijeloj ekipi na vrhunskoj profesionalnosti i odličnom raspoloženju. Uskoro se vidimo i uživo, kazao je Goran Karan.

– Pjesma donosi radost i pozitivne vibracije. Spot je odličan. Siguran sam u veliki uspjeh cijelog projekta. Čestitke svima!, kazao je Neno Ninčević.

– Pjesma ‘Manta me jubav’ je slatka i simpatična, nadam se da će se svidjeti ljudima kao što se sviđa svima nama. Cijela ‘Naša bila štorija’ je jedan prijateljski izlet u nešto što smo svi osjetili kao dio svog djetinjstva i odrastanja, kazala je Severina.

– Spot je razigran i šaren, baš kao i pjesma, a stare snimke Splita daju mu dodatnu čar. Bio je pravi užitak snimati ga i provesti dan s dragim ljudima u prekrasnom Trogiru. Nadam se da će se svidjeti i publici te da će i njima izmamiti osmijeh na lice, kazala je Danijela.

– I pjesma i spot su pozitivni i donose dobru atmosferu – pravi su lijek za loše raspoloženje. Ovo je tek početak ‘Naše bile štorije’ – jedinstven mjuzikl i još puno lijepih pjesama su pred nama. Jako se radujem onome što dolazi, kazao je Giuliano.

I oba autora ovog bajkovitog mjuzikla čija se premijera s nestrpljenjem iščekuje, zadovoljni su napretkom projekta, a svaki novi korak bliže premijeri samo potvrđuje da je na ‘Našoj biloj štoriji’ angažirana vrhunska ekipa – od autora, izvođača, redatelja, koreografa, kostimografa i drugih profesionalaca.

Spota za pjesmu ‘Manta me jubav’ veseli Splićani snimili su početkom svibnja, a u njemu su korišteni prvi snimljeni kadrovi Splita, iz filma ‘Sunčani Split’, koje je ustupio Državni arhiv.

Translate »