Goran Karan sa svojim bendom Vagabundo povukao se prošlog tjedna u Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj kako bi se u miru pripremili za nadolazeće koncerte zbog kojih će u mjesec dana proputovati velik dio Europe.

– Protekli tjedan Vagabundo band i ja imali smo veliko zadovoljstvo provesti u Dvorcu Mihanović koji smo ljubaznošću uprave Termi Tuhelj dobili na korištenje. Pripremali smo se za nadolazeće projekte i vježbali nove pjesme. Radili smo zajedničke probe dva puta po tri sata dnevno, tako da je bilo prilično ozbiljno i naporno, ispričao nam je omiljeni splitski vagabundo.

Odmor je pronašao u bazenima, ali i uživajući u pogledu na umjetnine među kojima su izložena i djela velikog Ede Murtića u sklopu projekta Art&Spa Termi Tuhelj.

– Umor je brzo nestajao u bazenima, a hidromasaža nam je vraćala svježinu. Tu su do izražaja došle sve pogodnosti koje i udobnosti koje pružaju Terme Tuhelj, kazao je Karan.

Gorana očekuje vrlo zanimljiva godina na pripremama za postavljanje mjuzikla ‘Naša bila štorija’ koji je napisao sa Nenom Ninčevićem, ali će prvo svjež i odmoran krenuti na put po Europi.

Krenut će 05. ožujka iz Njemačke gdje će u Bad Homburgu nastupiti na ‘Večernjakovoj domovnici 2016’. Samo dan kasnije, 06. ožujka, već će biti u slovenskom Puconciju gdje će se kao gost na koncertu pridružiti Tomislavu Braliću i klapi Intrade.

Za Dan žena 08. ožujka održat će unplugged koncert u restoranu Aquana u Banja Luci. U beogradskom Sava centru nastupit će 17. ožujka, 19. ožujka u sarajevskom Coloseum Clubu, 02. travnja u poljskom Domu kultury Bielszowicach u Rudi Slaskoj, a 03. travnja u Pragu.

Gorana posebno raduje što ga do kraja godine čeka još jedna turneja po Americi gdje je prošlog ljeta održao nekoliko značajnih koncerata.

Translate »